Gonul

Info koment Stacione raport

Gonul Radyo is a online music radio station. Gonul Radyo broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Gonul Radyo has something for all discerning music lovers.

Vend: Turqi

loading...

Turkey Radio Stations

Popular Stations