top logo
Deniz FM 102.1 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Deniz FM 102.1 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të muzikës turke, Më 40 / Pop.

Deniz FM 102.1 Adresa zyrtare e internetit është www.radyodeniz.com.tr

Deniz FM 102.1
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Deniz FM 102.1 ]