top logo

DamarFm “rroje-Radio” Zëri filloi transmetimin në 05.21.2002, Germany, GEMA'ya dhe licencuar në varësi të faktit nëse një Radio zyrtare, transmetuar në internet Mirëmban jetën vazhdueshëm. Damar FM është një prej stacionit më të famshme në internet radio në Gjermani dhe Turqi.
Faqen zyrtare Damar FM është www.damarfm.com

Damar FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Damar FM ]