CRI Turk

Info koment Stacione raport

Mënyra më e mirë për të shijuar një radio është që të kalojnë kohë me një radio që është paraprakisht technologicaly, gjallë në prezantimin dhe qasja është shumë e mirë. With CRI Turk you as a listener will be getting such kind of radio experience. Kështu, it can be said that CRI Turk is truly a listener oriented and highly capable online radio.

CRI Turk official website address is www.criturk.fm

Vend: Turqi

Zhanret:

loading...

Turkey Radio Stations

Popular Stations