Corlu FM

Info koment Stacione raport

Corlu FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Corlu FM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Corlu FM website address is www.corlufm.com

Vend: Turqi

Zhanret:

loading...

Turkey Radio Stations

Popular Stations