Canturk FM në tetor 2007 Canturkfm Nisur themeluar nga data e stilin e tyre radiot më të mira të vazhdojë të jetë në mesin e njerëzve etmektedir. Qasja kalitel transmetim, ose radio botuesve me një të pandërprerë 24 orë objektet pushimit përjetuar sunuyor. Türk i Pop, I ngadalshëm, fantazi, arabesque në fushën e radio transmetimit në tonë më të fundit, këngët më të njohura dashurie, Punimet me gjelbërim të përjetshëm klasik janë futur për dëgjuesit. Canturk fm pak më shumë me kalimin e çdo ditë zhvilluesi vetë, tërhequr bar pak më e lartë, siç është momenti në të ardhmen do të vazhdojë të jetë më e mirë. Veshët për të dëgjuar për ne dhe duke e falënderuar. Misioni Earth në një periudhë të madhe të hedhë dritë në radio është ende mënyra më e mirë e komunikimit se jeta e personit, vendi i mbrojtjes, Turke më të kuptueshme dhe e përdorin atë siç duhet, me kërkesën me muzikë të arrijnë njerëzit, ose radio nga e gjithë ecën ose njerëzit dhe për të sjellë të gjithë botën nëpërmjet internetit. Canturkfm Vizioni , të mendojnë për atë si një pjesë e muzikës në kohën tonë, është shumë e rëndësishme për shoqërinë të dini se. Për këtë arsye, muzikë, art, muzikë gjobë, tingujt e kulturës sonë, njerëzit tanë dhe vendin e muzikës tonë arabesque, ngjyra dhe aroma e llojeve të tjera dhe kujdesin e njerëzve tanë të rinj janë perceptuar si fusha me interes. Megjithatë , në çdo lloj të muzikës dhe artistëve është selektiv. Canturk FM adresa faqen zyrtare është www.canturkfm.net
Canturk FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Canturk FM ]