top logo

Bursa Nostalji FM is a live online Turkish radio in Turkey. Bursa Nostalji FM broadcast 24 hours live program on the Internet. Bursa Nostalji FM is committed to promoting Turkey Culture, Muzikë, Lajm, dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.
Bursa Nostalji FM website address is www.bursanostaljifm.com

Bursa Nostalji FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Bursa Nostalji FM ]