top logo
Burc FM mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e Diskuto turke, Talk islamik që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Adana, Turqia apo kudo tjetër në botë. Të playlists e Burc FM Talk turke, Talk islamic. Kështu, të jetë me Burc FM dhe për të marrë argëtuan 24/7.
Burc FM adresa faqen zyrtare është www.burcfm.com.tr
Burke FM
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Burke FM ]