top logo

Borusan Klasik is a online music radio station. Borusan Klasik broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Borusan Klasik has something for all discerning music lovers.

Borusan Klasik
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Borusan Klasik ]