top logo
Azia e Re është një botim i aktiviteteve të grupit media që 10 Janar 2005, e cila mbetet Bizim Radio, është transmetuar 24 orë në ditë. Jetojnë Stream kryesisht streaming radio e saj në përmbajtjen e kulturës, muzikë, çështjet aktuale, gratë dhe të familjes, politikë, chats fetare, shëndetësor, histori, soditje, poezi dhe letërsi në fushat, ekspertët në terren në dhjetra e prodhuesve dhe programuesit janë përgatitur nga.
Bizim Radyo adresa faqen zyrtare është www.bizimradyo.com
Radio ynë
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Radio ynë ]