top logo
Transmetimet Biber FM dy Eskisehir, Turqia dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Vizioni Biber FM kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar.
Biber FM adresa faqen zyrtare është www.biberfm.com.tr
Biber FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Biber FM ]