top logo

Më i mirë, një nga radio stacionet e para FM private të Turqisë, 5 Shkurt 1993 në Ajda Jackson “Kush erdhi, të cilët kanë qenë me vonesë” nisur me këngën.

Mirë FM, i pavarur, gazetari i sinqertë dhe i besueshëm, me programuesit pazgjidhura, Parimet transmetuese dhe pajisjeve teknologjike, u zhvillua në radhë të parë mes Turqisë më të dëgjuar radion kombëtare.
Më të mirë krijimin e një kontakt intim me publikun deri më tani në FM transmetimit, i cili transmeton zërin e çdo vend në shoqëri me kalimin e kohës. Aktivitetet përfshijnë projekte të përgjegjësisë sociale, fushata, me panele dhe organizata ka qenë radio kryesor Turqisë.

Me mendje, paanshëm dhe gjithmonë do të jetë në veshët e tu me radio ID guximshme!

Mirë FM Turqia adresa faqen zyrtare është www.bestfm.com.tr

Mirë FM Turqia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Mirë FM Turqia ]