top logo

Batman Genclik FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Batman Genclik FM broadcasts diverse local productions.

Batman Genclik FM official website address is www.batmangenclikfm.com

Batman Genclik FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Batman Genclik FM ]