top logo
1994 Që FM 102.1 frekuenca përveç emrit të radio i jemi transmetuar në 2001 Familja ASY Media Group bashkua … Rajoni i plotë i brendshëm Anatolia përmban rrjetet e transmetimit, së bashku me botën nëpërmjet internetit rreth dëgjues arrin tek …
Pyetni stilin FM e ankesave të transmetimit në një seksion të gjerë të muzikës publik dhe Fantasy Arabesque. Shembuj të Arabesk ari, Hit këngë Fantasy game music-së dhe vende me zonat ajrore dhe rurale drejt zonave urbane, ai e apelit për radio, Stili ynë i vjetër dhe i ri përfshin dëgjues me të mira këngë të cilësisë dhe këngë popullore.
Pyetni FM adresa faqen zyrtare është www.askfm.com.tr
Pyetni FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Pyetni FM ]