top logo
Gjobë në Ankara, kryeqyteti i vendit tonë që prej 1995, Arif Radio transmetimin e programit tutorial arsimor në kuadër të vlerave kombëtare dhe shpirtërore të muzikës shquar vazhdon me një kuptim të politikës dhe të transmetimit të paanshëm.
Arifan Radyo adresa faqen zyrtare është www.arifanradyo.com.tr
Arif Radio
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Arif Radio ]