top logo
Alternatif Radyo mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Kutahia, Turqia apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore Kutahia, Turqia dhe nga e gjithë bota Alternatif Radyo është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Të playlists e Alternatif Radyo përmban edhe zhanre si Top 40 / Pop. Kështu, të jetë me Alternatif Radyo dhe për të marrë argëtuan 24/7.
Alternatif Radyo adresa faqen zyrtare është www.alternatifradyo.com
Alternative Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Alternative Radio ]