top logo
Janar 14, 1994 në të gjithë rajonin e Marmarasë (Stamboll dhe Yalova) 89.3 nga frekuenca Nisur Alem FM, sot në rajonin e Marmara, 89.2 Pjesa më e madhe 89.3 nga frekuenca përfshirë 50 nga qendra kryesore për të gjithë Turqinë është transmetuar.
Me studiot në hosting mjet jetojnë transmetuar Alem FM, po të jetë gjithmonë aty për dëgjuesit. Publikime, me përjashtim të transmetuesit tokësor, DIGITURK kudo në botë nëpërmjet satelitit dhe www.alemfm.co synon të sjellë dëgjues me. Alem FM zhvillimet e mëvonshme teknologjike, duke përdorur teknologjinë më të fundit transmetuar në shumë vende të ndryshme të botës është realizuar transmetimet e drejtpërdrejta.
Alem FM saktë është thelbësor për të biseduar me muzikë turke dhe Pop turkish formojnë kuadrin kryesor të formateve të muzikës. Jo vetëm këngët popullore në pop muzikës sot, ish në këngët ditë të paharrueshme janë për të arritur audiencën tonë. Një shfaqje Përmbledhje, argëtuese dhe muzikë programit FM radio botët në të cilat përmbajtja e politikës së identitetit, artet; ekonomi, sportiv, revistë, letërsi, Të drejtat e kafshëve, dhe është i larmishëm në një gamë të gjerë të astrologjisë në.
Alem FM adresa faqen zyrtare është www.alemfm.com
Alem FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Alem FM ]