top logo

Radyo aktuale të transmetohet në internet 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Aktuel Radyo ju sjell zërat miqësore e komunitetit plus një gamë të gjerë të muzikës, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin.

Aktuel Radyo adresa faqen zyrtare është www.kure.fm

Radyo tanishme
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Radyo tanishme ]