Aksaray Jest FM

Info Comment Report

Aksaray Jest FM provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Aksaray Jest FM official website address is www.aksarayjestfm.com.tr

Vend: Turqi

Zhanret:

Popular Stations