top logo
Akrilik FM, 1993 , e cila filloi në vitin është një radio e parë privat të Turqisë.
Në Turqi me 245 Vendi aktive donatorëve të “Zona më e gjerë e transmetimit” është me një radio. Numri i krahinave dhe rretheve nga publikimi arrin gati 500 për qind është gjetur. Edirne dhe Ankaraja në mes të sistemit RDS është e vetmja radio mund të dëgjohet pa ndërprerje nga banda FM.
Adresa zyrtare e internetit është www.akradyo.net
AKRA FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : AKRA FM ]