top logo
Akmega Radyo ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni luan Më 40 / muzikës pop doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.
Akmega Radyo adresa faqen zyrtare është www.akmegaradyo.com
Akmeg Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Akmeg Radio ]