top logo
Adana FM listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Adana FM has become a very popular radio station of Adana, Turkey in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.
Adana FM official website address is www.adanafm.com.tr
Island FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Island FM ]