ADA FM 90.0

Info koment Stacione raport

ADA FM 90.0 is an online music radio station. ADA FM 90.0 shows to the districts 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. With an awesome blend of Turkish jazz, shpirt, njerëz, Bota dhe muzikë tradicionale. ADA FM 90.0 has something for all recognizing music significant others.

ADA FM 90.0 Adresa e internetit është www.adafm.net

Vend: Turqi

Zhanret:

loading...

Turkey Radio Stations

Popular Stations