top logo
Açık Radyo transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit açık Radyo besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të Talk turke, Botërore Muzika.
Açık Radyo adresa faqen zyrtare është acikradyo.com.tr
Enabled Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Enabled Radio ]