top logo
Kapitali dhe që vepron në Universitetin e transmetimit filloi më 11.06.2004 104.2 Radio Capital, e cila transmeton në 104.2 Frekuenca është një radio arsimore dhe kulturore. Transmetimet tona radio në 1 kW të pushtetit në Ankara jep të gjithë 7 ditë dhe 24 orë. Veç kësaj, Publikimet e Radio kryeqytetit radyo.baskent.edu.t adresën në internet në të gjithë botën ulaşmaktadır.öncelikl një radio kolegj me qëllim kryesor Radio Capital, treni ardhmja radist dhe shoqëri të kualifikuar për të siguruar arsim shërbime, Kultura dhe artet kontribuojnë.
104.2 Radyo Baskent adresa faqen zyrtare është radyo.baskent.edu.tr
104.2 Radio Capital
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : 104.2 Radio Capital ]