top logo
1001 FM transmetuar për herë të parë në Radio 1001 FM 1992 ka filluar.
Duke përdorur teknologjinë e sotme në transmetimit dhe studio prodhimi cilësisë dhe nivelit të transmetimit vazhdon deri më sot.
Vendi derisa 1999, duke i dhënë çdo lloj muzike ka adresuar të gjitha segmentet.
Friendly Group Media në fund të 1999, 80% i pjesëmarrëse Arabesque stilit të transmetimit – I zbukuruar 20% Prill – TSM ishte vendosur. FM 100.7 MHz frekuenca Mustafakemalpaşa nga 1001 dhe të arritur në fshat dhe pjesa tjetër është e dashur nga publiku.
1001 Transmetimit FM është plotësisht dëgjues për kërkesë.
1001 FM adresa website zyrtar është www.dermangibiradyo.com
1001 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : 1001 FM ]