Rruga Fm është në rritje më të shpejtë stacioni radio e Trinidad dhe Tobagos. Rruga Fm ka transmetuar në ajër me zemërim gjatë gjithë rrugës raundin dhe në internet nga vendi i tyre në shtëpi. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë i programmings saj planifikuara gjithashtu përbëhet nga programimit muzikore dhe programe të tjera, duke përfshirë Talk, Botërore Muzika.
Adresa Rruga Fm faqen zyrtare është www.thestreet919fm.com

Rruga Fm
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Trinidad and Tobago : Rruga Fm ]