Wink Radio

Info koment Stacione raport
Wink Radio është fillimisht një kohë të plotë argëtuese radio stacioni në internet shumë popullor nëpërmjet Tajlandë. Wink Radio është transmetuar në ajër dhe në internet nga Tajlanda. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga programimit laike muzikë. Wink Radio gjithashtu kemi disa programe të bazuara informimit që janë me interes për të demografike të saj thelbësore, duke përfshirë raportet e audiencës dhe shumë të tjerë gamë të gjerë të subjekteve.
Wink Radio adresa e internetit zyrtare është www.wink.in.th

Vend: Thailand

loading...

Thailand Radio Stations

Popular Stations