UFM 100.25 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi fi stereo. UFM 100.25 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të muzikës të njohur dhe të panjohur.
UFM 100.25
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Thailand : UFM 100.25 ]