top logo

Vënia shumica e përpjekjeve për të zgjedhur dhe të luajë këngët që janë kryesisht tërheqëse për dëgjuesit e zonës lokale dhe ndërkombëtare. As the radio plays top music and talk based shows on the preferences of their listeners its really easy for Radio Thailand Chiangmai 98.0 të kujdesem për një gamë më të gjerë të audiencave me programet dhe këngët e tyre të përzgjedhjes.

Radio Thailand Chiangmai 98.0 Adresa zyrtare e internetit është www.region3.prd.go.th

Radio Thailand Chiangmai 98.0
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Thailand : Radio Thailand Chiangmai 98.0 ]