top logo
Radio Moderne Surat Thani transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi fi stereo. Moderne Radiot Surat Thani besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të njohur dhe të rriturve Bashkëkohor, Asian Muzikë.
Moderne Radio Surat Thani
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Thailand : Moderne Radio Surat Thani ]