FM 100.5 MHz “Lajme Station” Më e mirë e radio stacioneve në Tajlandë mbushur me përmbajtje të pasur. Duke ofruar lajme, sportiv, ekonomi, teknologji, dhe shumëllojshmëri njohurive. Gjithashtu ndiqni lajme nga e gjithë bota për 24 orë dhe një server terminal ofruar lajme orë. Për stacionet radio MCOT në të gjithë vendin në 2552, është renditur # 1 v 5 e radio stacioneve. Audienca njëjtë synuar vazhdimisht. Kompania ka zhvillim, zbatimi i radio stacioneve rajonale. Bazuar në konceptin “Njohuri dhe argëtuese” nën “Shoqëria intelektuale” në imazhin e modernizimit stacionit “Radio Moderne” është fokusi për radio stacionet publike dhe lokale. Plotësohet me njohuri bashku me argëtim. (Edutainment) me transmetimin kategorizuar në 3 duken si.
Shfaqja transmetuar për të mirën e lokale (Programi lokale), si “to the community” dhe “Dashuri Tajlandë”.
Shfaqja transmetuar për hir të kombëtare (Programi Kombëtar Rrjeti) është një listë e transmetimit lajme të gjithë Indi Radio në varg 07.00 – 07.30 dhe 19.00 – 19.30, duke përfshirë edhe mbulimin transmetojnë lajme të Tajlandë përdorur. Vala FM 100.5 MHz, një server të centralizuar. Transmetimit në rajonet e radio stacioneve MCOT në të gjithë vendin.
FM 100.5 Adresa zyrtare e internetit është mcot-web.mcot.net/fm1005
FM 100.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Thailand : FM 100.5 ]