top logo

Elecdio FM mbulon zhanret e muzikës si krye 40. pop dhe të tjerët që shkon me temën e transmetimit të radios. Të gjitha zhanret e përmendura më herët janë të përsosur për të bërë një dëgjues i ngazëllyer me pompë të madhe dhe bas e muzikës dhe Elecdio FM luan vetëm ato këngë nga këto gjini i cili ka popullaritetin e tyre në mesin e dëgjuesve të tyre.
Elecdio FM adresa faqen zyrtare është www.elecdio.com

Elecdio FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Thailand : Elecdio FM ]