top logo

ChiangMai Live FM is a online music radio station. ChiangMai Live FM broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. ChiangMai Live FM has something for all discerning music lovers.

ChiangMai Live FM website address is www.radio.cmru.ac.th

ChiangMai Live FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Thailand : ChiangMai Live FM ]