Baka Radio

Info koment Stacione raport

Baka Radio është një tjetër stacion Thailand pronësi radio. Ata janë të njohur për programet e tyre të veçanta radio e muzikës Anime. Tajlanda dhe disa vende të tjera ka marrë kaq shumë të dashuruar për anime muzikës dhe anime të tjera të programeve dhe Baka Radio është atje si një promotor online të këtyre llojeve të zhanreve programimit.
Baka Radio adresa website zyrtar është www.bakaradio.net

Vend: Thailand

Zhanret: /

loading...

Thailand Radio Stations

Popular Stations