96.5 FM koncept fuqia valë ide në të gjitha mediat lëvizshme PC tabletë Satellite Radio. 96.5 FM Broadcast 24 orë në moderator dhe folës, mbi 100 jeton kënd anë të thellë, multi-profesion. ajrit klasë që mund të dëgjoni historisë deri në 3 muaj. dëgjuar web jetojnë në mbarë botën dhe satelit.
96.5 FM adresa website zyrtar është mcot-web.mcot.net/fm965
96.5 FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Thailand : 96.5 FM ]