Wasafi FM 88.9

Info koment Stacione raport

Dëgjuesit lehtë mund të ndjehen intensitetin e programeve të luajtur nga Wasafi FM 88.9. Kjo është një nga shumë pak shumë të electrifying radio stacioni në internet transmetimin non stop me zgjedhjen e duhur, ekzekutimi dhe përkushtim për zgjedhje dhe dëgjuesit e tyre muzikore argëtuese. Wasafi FM 88.9 me nxeh ju gjatë gjithë ditës.

Wasafi FM 88.9 Adresa zyrtare e internetit është www.wasafi.fm

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations