Tk Fm 88.5 budalla

Info koment Stacione raport

Tk Fm 88.5 Tanga Radio është i bazuar në Tanga, një rajon i Tanzani, Afrikën Lindore. Qëllimi ynë është për të arritur një sasi të lartë të dëgjuesve përmes qasjes etike dhe profesionale në transmetim tonë. Programet tona janë të vendosur për ta bërë publikun të informuar, Në të njëjtën kohë për të ofruar argëtim të jashtëzakonshme të public.We përgjithësi kanë një ekip të prezantuesve shumë të rinj dhe dinamik të cilët janë ngulitur në sukses; individualisht dhe si një kompani. Shumica e prezantuesit tanë janë lindur dhe rritur në nivel lokal. Por ne gjithashtu arritur të talenteve burim nga i gjithë vendi.

Tk Fm 88.5 Tanga adresa website zyrtar është www.tangakunani.com

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations