TBC kombëtare

Info koment Stacione raport

Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat se ajo natyrshëm bëhet një radio shumë popullor në mesin e tifozëve të muzikës. Në rast të TBC Taifa, ajo është bërë e njohur shumë shpejt me lidh ata me dëgjuesit e tyre dhe duke ofruar programe të dëshirës së tyre.

TBC Taifa adresa website zyrtar është www.tbc.go.tz

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations