SIBUKA FM

Info koment Stacione raport

SIBUKA FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, SIBUKA FM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

SIBUKA FM official website address is sibukamedia.com

Vend: Tanzania

loading...

Popular Stations