Radio Life

Info koment Stacione raport

Jeta e Radio Radio e krishterë është gjetur në qytetin e Tabora, Tanzania me një qëllim të ofrimit shpirtërore dhe fizike me anë të fjalës së Perëndisë me Social edukuar në lidhje me çështje të ndryshme sociale dhe zhvillimin.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.radiouhai.com

E-Mail: radiouhai@radiouhai.com

Facebook: RadiouhaiTabora

Cicëroj: @radiouhaifm

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations