Radio Safina

Info koment Stacione raport

Radio Safina është një bazë në komunitet transmetimi radio stacion për komunitetin në masë të Tanzanisë. kjo është radio e cila përpiqet nivelin e tij më të mirë për të ekzaltim imazhin dhe pasionin e kulturës së tyre në botë për të bërë dhe për përhapjen e kulturën e tyre në botë. Radio gjithashtu luan këngë që janë të lidhura me industrinë e tyre muzikore.
Radio Safina adresa website zyrtar është www.radiosafina.org

Vend: Tanzania

Zhanret: /

loading...

Popular Stations