Radio Qiblaten

Info koment Stacione raport
Radio Qiblaten është një stacion radio bazuar në komunitet që është transmetuar në internet për më shumë se vjet. Radio ka kaluar me sukses provimin e transmetimit për dëgjuesit e saj dhe tani është një nga radiot më të mira atje, kur është fjala për islam radio çështje bazë. Transmetimet e radios për 24 orë në ditë me çështje të ndryshme Islame.
Radio Qiblaten adresa faqen zyrtare është radioqiblaten-fm.blogspot.com

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations