Radio Kilimanjaro Online 255

Info koment Stacione raport

Radio Kilimanjaro Online 255 luan hitet më të mëdha e sotme dhe në të njëjtën kohë hit është e djeshëm. Kjo është një paketë të plotë për ata dëgjuesit që ka tashmë u boared duke kërkuar një radio që luan sotme gjurmët big hit në muzikë. Once you tune in to Radio Kilimanjaro Online 255 ju vetëm do të ketë llojin e dridhura ju do të kujtohet për një kohë shumë të gjatë.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.praygodmunisii.wixsite.com/praygodmunisi

E-Mail: praygodmunisii@gmail.com

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations