Radio qeshura live

Info koment Stacione raport

variacion të gjerë të programeve dhe përkushtimi për dëgjuesit preferencën e bën Radio Kicheko jetojnë një radio intuitive për ata që kujdeset për experiece përgjithshëm. Radio Kicheko live jep dëgjuesit e tyre përvojën që dëshiron nga një radio si ta. Kështu, për argëtim përgjithshëm dhe pasion për përvojën angazhohen bën këtë një zgjedhje shumë e famshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiokicheko.co.tz

E-Mail: kavishe@kicheko.com

Cicëroj: @KichekoLive

Instagram: RadioKichekoLive

Gjuhe: Swahili

Numri i kontaktit: +255 736 111021

Adresë: 48/2 Mawenzi Rd, Moshi, TANZANIA.

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations