Radio Africa Pa pagesë

Info koment Stacione raport

Radio Africa Pa përshëndes të gjithë ju në shtëpinë e Afrikës Muzikës dhe Muzikës Botërore që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio nuk ka rëndësi wheather ju jeni duke jetuar në Mwanza, Tanzania apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Mwanza, Tanzani dhe nga e gjithë bota Radio Africa Pa pagesë është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Radio Free Africa adresa e internetit është www.radiofreeafrica.co.tz

Vend: Tanzania

Zhanret: /

loading...

Popular Stations