Radio 5 FM

Info koment Stacione raport

Jo çdo lloj gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. Kjo është edhe arsyeja për Radion 5 FM për të zgjedhur vetëm se muzika e cila është pëlqyer nga dëgjuesit e tyre dhe është trending në këtë moment. Kështu, Radio 5 FM kujdeset për zgjedhjen tuaj muzikore.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radio5fm.co.tz

Email: info@tanmedia.co.t

FaceBook: radio5tz

Cicëroj: @ radio5tz

Instagram: radio5tz

Gjuhe: Swahili

Numri i kontaktit: +255 27 297 0042

Adresë: Njiro Block J, Arusha, Tanzania

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations