Pangani FM

Info koment Stacione raport

Pangani FM është bërë një nga mjet të fortë të medias UZIKWASA-së, përforcuar çdo komponent tjetër të paketës sonë ndërhyrjes. Radio mbulon Pangani Qarkut, pjesët e Zanzibar, dhe së shpejti do të arrijnë pjesën më të rajonit Tanga. Nëpërmjet live transmetimi i ngjarjeve Komunitetit dhe përmes programeve radio kanal ractive të Mguso ongozi (Udhëheqja që prek) Zëri i Gruas (Zëri Grave) Liderët Talk dhe Rinisë Talk, Pangani FM ofron një platformë për komunitetet që të angazhohen në një dialog të vazhdueshëm në lidhje me çështjet e ngutshme sociale.

Pangani FM adresa website zyrtar është www.panganifm.uzikwasa.or.tz

Vend: Tanzania

Zhanret: /

loading...

Popular Stations