Kissfm Radio

Info koment Stacione raport

Jo vetëm një e mirë ekip transmetimi, por edhe KissFM Radio ka marrë teknologjinë moderne për të mbështetur atë me ekipin. Kombinimi i ekip të mirë të transmetimit që e njeh dhe ka kuptim të mirë me dëgjuesit e tyre së bashku me teknologji të lartë të transmetimit klasë bën KissFM radio një radio në internet tërësisht të kënaqshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.kissfm.co.tz

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations