Key FM 90.5

Info koment Stacione raport

Vënia shumica e përpjekjeve për të zgjedhur dhe të luajë këngët që janë kryesisht tërheqëse për dëgjuesit e zonës lokale dhe ndërkombëtare. As the radio plays top class music based on the preferences of their listeners it’s really easy for Key FM 90.5 të kujdesem për një gamë më të gjerë të audiencave me programet dhe këngët e tyre të përzgjedhjes.

Key FM 90.5 Adresa zyrtare e internetit është www.keyfm.co.tz

Vend: Tanzania

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations